ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ "ΚΡΙΣΙΝ"

ΜΑΣ ΕΡΩΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ "ΚΡΙΣΙΝ":
ΕΧΟΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ 15ετίας ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΡΙΣΙΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙNΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΟΞΕΩΣ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΙΝ ΩΣ ΚΡΙΣΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ --ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΗ Η "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ, ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΗΘΙΚΟΝ ή ΕΘΝΙΚΟΝ (Ο ΕΚΠΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΚΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΗ: «ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΛΕΞΙ ¨ΕΘΝΙΚΟΝ¨, ΘΑ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΩ»! ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΘΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟΝ! ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΝΑΙ! ΤΕΛΙΚΩΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ! ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΝΕΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Η ΙΕΡΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ (ΔΙΑΤΙ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑ "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ??) Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!)
ΕΧΟΜΕ ΟΜΙΛΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 'ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΝ'! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ('ΑΡΔΗΝ ΑΛΑΓΗ', 'ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ', 'ΕΘΝΟΣ & ΠΟΛΙΤΕΙΑ') ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟΕΚΔΟΘΕΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΣ 'ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ' (ΕΚΔ. "ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ")! ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΤΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ PDF ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛIΔΑ http://www.scribd.com/STAMPALIA.

ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ -- (π.χ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ http://hercolano.blogspot.com/2011/06/962011.html)

ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑΣ 10 Συνοπτικάς αρχάς του ΜΙΚΗ:

1. Να απαλλαγούμε από το Μνημόνιο-Τρόικα-ΔΝΤ.

2. Να χαρακτηρίσουμε άκυρες όλες τις Δεσμευτικές Συμβάσεις, Συμφωνίες που υπέγραψε η Κυβέρνηση του Μνημονίου.

3. Να απαλλαγούμε οριστικά και τελεσίδικα από τα χρέη και τους τόκους.

4. Να απαιτήσουμε τις πολεμικές επανορθώσεις από την Γερμανία.

5. Να συνάψουμε Δάνεια και επικερδείς Συμφωνίες με τρίτες χώρες. [ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ, ιδίως με ΡΩΣΣΙΑ και ΚΙΝΑ]

6. Να διεκδικήσουμε το Status της Ουδετερότητας με την καθιέρωση ισότιμων σχέσεων με όλες τις χώρες του κόσμου. Και με επιδίωξη να μη διαταραχθεί η θέση μας στην Ευρώπη. Όσον αφορά το ΝΑΤΟ, το Status της Ουδετερότητας οδηγεί σε αναθεώρηση των σχέσεών μας. Τέλος οι διεθνείς εγγυήσεις που θα συνοδεύουν την Ουδετερότητα της χώρας, μάς απαλλάσσουν από τα βάρη των εξοπλισμών.

7. Να επιβάλουμε τα Κυριαρχικά μας Δικαιώματα στους τομείς των διεθνών σχέσεων και της Άμυνας της χώρας.

8. Να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας ξεκινώντας με την ΑΟΖ (την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη). [ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! ]

9. Να αναθεωρήσουμε τον Συνταγματικό μας χάρτη με νέους θεσμούς, που να εξασφαλίζουν το πολίτευμα της γνήσιας-πραγματικής και άμεσης Δημοκρατίας.

10. Να εφαρμόσουμε ένα Νέο Πρόγραμμα Οικουμενικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Ανόρθωσης, Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης και Πολιτιστικής Αναγέννησης με στόχο την ραγδαία άνοδο του οικονομικού, κοινωνικού, μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου του ελληνικού λαού με την παράλληλη ανάδειξη του κύρους της χώρας στο διεθνή χώρο.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΜΕ

1. Εθνική Ανεξαρτησία σημαίνει κατ' ανάγκην Εθνικόν Νόμισμα και Ανεξάρτητη οικονομική πολιτική (Αυτό ειναι και απαραίτητος προϋπόθεσις της Ουδετερότητος-Ελβετία) --- ΕΔΩ και ως προς τας πρακτικάς λεπτομερείας επιστροφής στην Δραχμή, συμφωνουμε πλήρως με την ανάλυσιν του κ. Δ. Καζάκη (συνεργάτου εως πρότινος του ΜΙΚΗ).

2. Η Ουδετερότης (η μόνη εθνωφελής προοπτική, δι' ημας) τύπου Ελβετίας, βεβαίως, προϋποθέτει απαραιτήτως ΕΞΟΔΟΝ απο την Ε.Ε. και σύναψιν "ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ' --και αυτό οχι μόνον δεν ενοχλεί, αλλά θάπρεπε να επιδιωχθή και ως αυτοσκοπός διότι ειναι δια την Ελλάδα πολλαπλώς ωφέλημον--π.χ. τέλος στίς ποσοστώσεις, αυταρκεια στα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα!

3. Να λυθη, απαξ δια παντός, το θέμα των λαθρομεταναστών, που είναι η νούμερο 1 πληγή της χώρας (η Οικονομική κακή κατάστασις είναι η νούμερο 3 πληγή της χώρας). Οι Εξουσιασταί θέλουν να γίνουμε μειονότητα στην χώρα μας! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ!! ΓΙΝΟΜΕΘΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!  ΕΛΕΟΣ !!!

4. Κατάργησις του Καλλικράτη που είναι η νούμερο 2 πληγή της χώρας και οδηγεί σε περαιτέρω μαρασμό της υπαίθρου! ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! Μέτρα  απαραίτητα γιά την αναζωογόνηση της υπαίθρου, είναι: Γυρισμός στο παλαιό καθεστώς! Σε κάθε χωριό πρέπει να υπάρχη Κοινότητα, Μονοθέσιο σχολείο, Αγροφυλακείον, Σταθμος Χωροφυλακής, Υγειονομικος Σταθμος!

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ