ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ  ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟΣΟ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ HERCOLANO (ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ κ. Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ) ΟΣΟΝ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ.
ΠΡΟΧΩΡΕΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ'' ΚΑΙ ''ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ'' … ΟΜΩΣ, ΕΤΟΙΜΟΝ ΠΡΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΣ ''ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ'' ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΝ ΑΓΟΡΑΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΥΣΕΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ, ΕΧΟΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑΝ ΚΥΡΙΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙ ΝΑ ΚΑΜΩΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ:
ΕΑΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΗΤΟ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΤΥΓΧΑΝΟΝ ΤΗΣ ΔΕΟΥΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ --ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΤΟ ''ΚΟΥΡΣΟΥΝΟΥ ΤΖΑΜΙ''-- ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ?? ΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ???
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ --ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?? ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ) ΜΕ ΜΟΝΗ (ΕΚΤΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΥΣΕΕ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟΝ ΗΓΗΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΡΑΣΣΙΑ) --ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ (ΔΙΟΤΙ '''ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ'' ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ 'Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ …ΚΡΑΤΟΣ (ΜΟΝΟΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (!!!), ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ, ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΦΟΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΙ κ.ο.κ.) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ''ΓΡΑΦΙΚΟΥ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ''ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥ'')  'Η --ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ--  ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΗΛΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ''ΜΙΣΟΛΟΓΑ'', ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΝ ΘΡΑΣΟΝ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΖΕΙΝ'' ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΕΪΑ, ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΣΥΧΝΑΖΑΝ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ''ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ'' --ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ''ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΑΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ'' (ΚΑΤΑ ΜΙΑ 15ΕΤΙΑ)! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ" ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΝΤΕΦΕΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΥ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ -ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ-ΔΥΟ ''ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ'': Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΣΧΕ ΕΝΕΡΓΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΙΝ (ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ) ΟΜΩΣ ΤΑΧΕΩΣ ΕΠΑΥΣΕ Η ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΙΣ ΚΑΙ ΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΙΝ ΚΛΠ) ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΝ ΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΗΝ ''ΑΝΤΙΚΑΜΑΡΑΝ'', ΣΗΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΟΣ'' ΚΑΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ'' ΠΟΛΛΩΝ! ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΙΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ''ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ'': ΕΧΟΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΑΝΘΕΟΝ'' ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΤΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗΝ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ! ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΝΑ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΩΣ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ 26 ΦΟΡΑΣ!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟΝ ΔΕ ΕΠΙΘΕΣΙΝ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΙΝ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΑΒΟΝ ΚΑΙ ΕΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑΝ ΔΕΝ ΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ''ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ'' (ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΟΝ ΤΟΙΑΥΤΑ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΣ ''Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ'' [[ΛΟΓΟΥ ΣΥΜΠΕΣΟΝΤΟΣ: ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ: ΓΝΩΣΤΟΣ ''ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ'' ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΙΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ]]. ΔΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ''ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ'' ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ''ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ'' ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΤΟΥ ''ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ''--ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΝ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥΣ! ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΕΠΟΙΟΥΝΤΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝ ΘΙΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΗΤΟΡΕΥΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΥΠΕΡ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΚΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ! ΤΙ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ? ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ? ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ? ΕΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΝ ΤΩΝ 2.500 ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ! ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΑΠΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ"-ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, "ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΣ" ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ (ΜΕΘΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ)  κ.ο.κ. ΠΟΙΚΙΛΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΜΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ!

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ